1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

כך תכינו את השניצל הכי קריספי שלכם

אושרית אברג'יל מציעה לכם את המתכון המושלם שלה לשניצל קריספי לוהט וטעים - מומלץ להגיש לצד תוספת מעניינת וטעימה
אושרית אברג'יל, י"ד אב תשע"ז 06/08/2017 15:32

אושרית אברג'יל אושרית אברג'יל



לוקחים פרפר חזה עוף חתוך לרצועות רחבות.

לבלילה:

2 ביצים.
2 שיני שום כתוש.
כפית גריל עוף.
כפית מיונז.
כפית פפריקה.
מלח ופלפל שחור.
1 כף גדושה קמח.
פטרוזיליה קצוצה.
במטרפה ידנית מערבבים הכל היטב.

לציפוי:

כוס פירורית.
כוס קורנפלקס מרוסק.
1/2 כוס שומשום.

אופן ההכנה:

טובלים את חזה העוף בבלילה, מעבירים לציפוי ומהדקים עם הידיים. מטגנים בשמן עמוק.

מוציאים ומניחים על נייר סופג כשהם עומדים.

מומלץ להגיש עם תוספת שווה.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. יצא פצצה!!!  

    אחא