1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. קינוחים

קינוח כדורי שוקולד

מי לא רוצה למצוא את עצמו מפנק ומתפנק? כדורי שוקולד מעולים של אושרית אברג'יל - לרגעים מיוחדים של פינוק

אושרית אברג'יל, י"ד אב תשע"ז 06/08/2017 15:31

אושרית אברג'יל אושרית אברג'יל

 


המצרכים:

250 גרם ביסקויטים קצוצים דק.

לקרם שוקולד:

250 שוקולד מריר.
1 מיכל ריצ׳ או שמנת מתוקה.
3 כפות א סוכר.
3 כפות שמן.

לציפוי העליון להוסיף 1 כפית נס קפה מהולה ברבע כוס מים חמים.

לקרם וניל:

400 מ"ל ריצ' או שמנת מתוקה.
1 שקית סוכר וניל.
1 חלמון.
3 כפות אינסטנט פודינג וניל.
לקישוט ושדרוג הטעם: אגוזי לוז קלויים (לא מלוחים).

אופן ההכנה:

לקרם שוקולד: להמיס על הגז על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.
לקרם וניל: להקציף את הקצפת עם סוכר וניל וחלמון במהירות גבוהה.
להוסיף אינסטנט פודינג ולהקציף עד שמסמיך ולא מדי יציב.
לקרם קפה: להוסיף לתערובת השוקולד שנותרה רבע כוס מים חמים עם כפית גדושה נס קפה.

להרכבת הקינוח:

לשים את הביסקוויטים הקצוצים בקערה ולשפוך מהקרם שוקולד עד שהביסקויטים רטובים היטב (קצת יותר ממחצית הכמות).
לשטח את הביסקוויטים בתבנית. (אפשר לשמור קצת בצד ולגלגל כדורי שוקולד באגוזי לוז קלויים וקצוצים ולהניח על הקינוח בהגשה).
להקפיא 7 דקות.
להניח מעל את הקרם וניל ולהחזיר למקפיא לעוד 10 דקות.
להוציא מהמקפיא ולצפות בקרם קפה ולפזר מעל אגוזים קלויים. לשמור במקפיא.
מומלץ להוציא -5 דקות לפני ההגשה.

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. שימו לב הקרם וניל עם חלמון חי!  (ל”ת)

    איילה

;