1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

מוס מנגו בריסוס שוקולד

הוא יפה, מתוק וטעים, זוהר ומרשים ואפשר בקלות להכין אותו בבית. צריכים פשוט לדעת את הטריקים הנכונים. הנה כל הסודות של השפית לימור פרנקו
שפית לימור פרנקו, ג' אלול תשע"ז 25/08/2017 08:34

מתכונים לימור פרנקו



המצרכים:

שמנת מתוקה.
חצי כוס חלב.
2 כפות פודינג וניל.
4 כפות גדושות מחית מנגו.
חתיכות קטנות של מנגו טרי.

ההכנה:

במיקסר להקציף את השמנת למרקם של יוגורט.
להוסיף חלב, פודינג, מחית וחתיכות פרי.
לתת ערבוב שהכל ייטמע.
למזוג לתבנית באיזו צורה שרוצים.
להקפיא לפחות 3 שעות.

ריסוס בשוקולד:

להמיס על בן מארי:
100 גרם שוקולד לבן.
50 גרם חמאת קקאו.
צבע מאכל.
כשנהיה חלק מקררים לפחות ל-40 מעלות.
להעביר למרססת שוקולד ולרסס על המוס הקפוא.

בהצלחה

בתמונות: התבנית ליצירת צורה יפה ומרסס שניתן לרכוש בטמבוריה













הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. נפלא!!!  (ל”ת)

    מירי