ו' תמוז התשפ"ד
12.07.2024

מסימני ראש השנה: מתכון לקציצות כרתי

קציצות כרישה מגיעות בצורות שונות, פרווה או בשרי ואפילו כחביתת ירק. בראש השנה הן מקבלות מקום כבוד בקערת הסימנים

מסימני ראש השנה: מתכון לקציצות כרתי
רחל כהן



המתכון מתיחס ל- 6 ראשי לוף גדול עד בינוני
(כ 40 קציצות)

אם לא משיגים חסלט - לחתוך את העלים העליונים, לחתוך כל יחידה לשניים לרוחב ולאחר מכן לשניים לאורכו בצד אחד, נפתח מעיין פנקס. להפריד את העלים ולהשרות ב"סטרילי" ל-20 דקות לערך ולאחר מכן לשטוף טוב טוב כל עלה.

להכניס את הלוף לסיר עם מי מלח ולבשל כרבע שעה לאחר רתיחה.
להכניס למסננת, לקרר ולסחוט טוב טוב.
לאדות שלושה בצלים ולסנן גם אותם.

לטחון בפולסים במעבד מזון:
לוף.
בצל.
5 ביצים.
מעט מלח (הלוף סופג תיבול ויש להזהר).
פלפל שחור.
שום גבישי.
מעט אבקת מרק.
להוציא לקערה ולהוסיף בערך כוס קמח.
להכין קציצות ולטגן.
כרתי קציצות כרישה מסימני ראש השנה חג מתכונים

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד