1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. עושים שוק

הגיע הזמן לדוג • מושט בטעם גורמה • לצפיה

והפעם ביקש הצמד המורעב - אדמקר את נחומי - לטעום דג • השף של 'אבניו' לא חשב פעמיים והלך על מושט בבצלים, עגבניות ורכז רימונים • אל תשכחו לעטר את המנה בכוסברה
יקי אדמקר • צילום: יעקב נחומי, י"ד סיון תשע"א 16/06/2011 11:20

משהו מתבשל פה




• מושט בבצלים, עגבניות ורכז רימונים

• מצרכים ל-6 מנות:

6 יח' פילה דג מושט
6 בצלים לבנים, חתוכים לרצועות
4 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות גדולות
מלח
פלפל שחור גרוס
כורכום
6 שיני שום קלופות
פלפל חריף טרי קצוץ
1/3 כוס שמן זית
רכז רימונים
פטרוזיליה או כוסברה

• הוראות הכנה:

מחממים מחבת רחבה ומטגנים בשמן זית להזהבה את רצועות הבצל ושיני השום על להבה בינונית.

מוסיפים למחבת את העגבניות והפלפל החריף.

מתבלים בכל התבלינים ומוסיפים מעט מים ואת רכז הרימונים.

את פילה הדג מתבלים במלח פלפל ומעט פטרוזיליה קצוצה.

מוסיפים אותו למחבת, מכסים ומבשלים כ-10 דקות במחבת מכוסה.

מניחים על צלחת ההגשה בזהירות ומעטרים בפטרוזיליה או כוסברה.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. יקי אתה פשוט משהו מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

    עידית

  2. חבל חבל  

    שפית

    • גם לדעתי... (ל”ת)


  3. המתכון נשמע מצויין! יקי, מה קרה פישלת במתכון?! כדאי לתקן... תודה!  (ל”ת)

    גילי

  4. יש לי פילה סול אפשרי גם כמו מושט? או רק מושטים?  (ל”ת)

    דוגית

  5. נשמע טיעם וקליל להכנה!  (ל”ת)

    יורם

  6. מושט טוב לכל התיבולים  (ל”ת)

    חני

  7. לייק ענקי  (ל”ת)

    מוטי

  8. אשתי הכינה ויצא מקסים מאד, שכוייח  

    יוסי

  9. טעים טעים להיט  (ל”ת)

    חגית

  10. "פסדר"  

    שחור כתום