י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024

לא מזניחים את שוחרי הסלטים • תוכנית בישול לצפיה

השף של 'אבניו' לא מפסיק להפתיע • והפעם - סלט בטטה ועדשים שחורות אורגניות • ואם בא לכם להגדיל את ההנאה - יש מקום להוסיף בשר ועוף

לא מזניחים את שוחרי הסלטים • תוכנית בישול לצפיה



סלט בטטה ועדשים שחורות אורגניות:

• מצרכים:

½ ק"ג בטטה חתוכה לקוביות של 2 ס"מ
½ עדשים שחורות מבושלות
בצל אדום חתוך לרצועות
100 גר שומשום – פשתן
עלי רוקט צעירים
שמן זית
מלח
פלפל גרוס
לוינגרט סילאן-
½ כוס שמן זית
½ כוס סילאן תמרים
לימון שלם סחוט
כפית שום כתוש
2 כפות חרדל
מלח, פלפל גרוס


• הוראות הכנה:

מערבבים את הבטטה עם שמן זית, מלח ופלפל גרוס ומניחים בתבנית. אופים קוביות בטטה ב-200 מעלות כ-12 דקות. מקררים מעט.

מערבבים כל חומרי הוינגרט לרוטב הומוגני. מערבבים בקערת ערבוב את הבטטה, העדשים, הפשתן, הבצל והרוקט עם הוינגרט.

מניחים בצלחת ההגשה, ומגישים מיד.

• ניתן לאכול חם או קר.

• ניתן לשלב עם כל סוג בשר קר ( פסטרמה, רוסטביף, חזה עוף בגריל).
תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד