י"א ניסן התשפ"ד
19.04.2024

עלי אנדיב עם פירות • סלט קייצי

ז'אק דיין, שף מסעדת גבריאלה החלבית למהדרין, מגיש סלט שכולו אושר • עלי אנדיב עם תותים, אפרסקים, עגבניות שרי, אגוזי לוז, עלי בייבי ואפילו חצי אגס •

צילום: שפרינצי
צילום: שפרינצי

מצרכים:

• עלי בייבי

• 2 תותים (חתוכים לרבעים)

• חצי אגס (חתוך לפרוסות)

• חצי אפרסק (חתוך לפרוסות)

• 20 גרם אגוזי לוז

• 5 עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)

• 10 עלי אנדיב

רוטב לסלט:

לערבב בקערה או במג'ימיקס:

• 2 כפות שמן זית

• כף מיץ תפוזים

• כפית לימון

• 2 כפיות דבש

• כפית טימין קצוץ

• כפית שום כתוש

• כפית חרדל דיז'ון

• כפית חרדל חלק

• קורט מלח

• קורט פלפל


אופן ההכנה:

• מסדרים את עלי האנדיב בצורת פרח מסביב לצלחת.

• מערבבים בקערה את כל הירקות והפירות ומוסיפים את הרוטב.

• מסדרים את כל התערובת במרכז הקערה ולפזר מסביב אגוזי לוז.
תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד