1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

טארטלטים במילוי ריבה ופירורים

הם קטנים, טעימים, מרשימים וצבעוניים - מתאימים לאירוח מכל סוג, כנשנוש וכהגשה על שולחן עם תופינים ומתוקים. טארטלטים במילוי ריבה ופירורים
גילה מוגמי, כ"ו תשרי תשע"ח 16/10/2017 09:13

גילה מוגמי גילה מוגמי



הטארטלטים במתכון הבא קנויים. ניתן כמובן לקנות בקלות, או להכין בהכנה עצמית ביתית.

לבצק פירורים:

2 וחצי כוסות קמח.
1 כוס סוכר.
100 גרם מרגרינה.
2 סוכר וניל.
כף תמצית וניל.
3/4 כוס אגוזים גרוסים דק.
חצי כוס שמן.
1 אבקת אפיה.

לערבב היטב עד לקבלת בצק פירורים (יוצא המון. ניתן לאחר מכן לאפות את הבצק ולהקפיא לפעם הבאה)

אופן ההכנה:

לזלף ריבה לתוך הטארטלטים.
לפזר למעלה פירורים.
לאפות בחום 180 כ- 12 דקות.

בהצלחה





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.