1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

סינטה על הגריל • תוכנית הבישול לצפיה

בתום תשעת הימים, חזרנו למסעדת 'ארט מיט' • שף הבית שלף נתח סינטה טרי ועבר איתנו שלב אחר שלב: מהסרת השומן, החיתוך, התיבול והצליה - ועד הארוחה
יקי אדמקר, בחדרי חרדים, י"א אב תשע"א 11/08/2011 17:42

משהו מתבשל פה





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. יקי אתה אוהב למתוח אותנו כמעט ושלחתי....טוב לא משנה תודה בכל אופן!!!!  (ל”ת)

    עידית

  2. לא לאשכנזים  

    אשר

    • טוב הבנו ת'רמז..... 

      עידית

    • סינטה אינו חלק אחורי, הוא נמצא ליד האנטריקוט, אשכנזים תהנו! (ל”ת)

      אלי