י"ח ניסן התשפ"ד
26.04.2024

כך מכינים גלידה מטוגנת • טעים!

חודש אוגוסט החם והלח הכריע גם את 'גלידות פלדמן', ואלו בתגובה החליטו לטגן את הגלידות • הם הסכימו לשלוח לנו את המתכון • שימו לב כמה בלתי שגרתי

כך מכינים גלידה מטוגנת • טעים!



בשיאה של עונת הקיץ, פלדמן מציעה מתכון המשלב את החום של אוגוסט עם הקרירות המצננת אותו, או בקיצור- גלידה מטוגנת.

כן, זה אפשרי! גם אנחנו לא האמנו...

החומרים:

2 חב' גלידה וניל

1/2 כפית תמצית וניל

2 כוסות שברי עוגיות

1 כוס פירורי לחם באבקה עדינה

1/4כוס פירורי קוקוס

1 ביצה טרופה

שמן בכמות מספיקה לטיגון עמוק

,

אופן ההכנה:,

• ערבבו את שברי העוגיות, תמצית הווניל והביצה הטרופה.

• בקערה נפרדת, ערבבו את פירורי הלחם והקוקוס

• צרו כדורי גלידה וטבלו אותם בתערובת הראשונה, ולאחר מכן גלגלו אותם בתערובת שברי העוגיות והקוקוס.

• הקפיאו למשך 10 שעות בקור הנמוך מקור רגיל של מקפיא.

• צקו את השמן לטיגון עמוק במחבת והניחו את כדורי הגלידה על השמן באמצעות מצקת מחוררת. טגנו בטיגון קל והגישו בכוס גלידה.

בתיאבון!
,

באדיבות גלידות 'פלדמן',

,
תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד