המתכון שיביא לכם את אותו הטעם בחצי מחיר
כולנו רוצים לאכול טעים - ובכמה שפחות כסף • ה'חזה בקר' הוא הזול שמביא את אותה תוצאה כמו שאר החלקים - ובחצי מחיר • בואו נכין את המתכון

מצרכים:
1-1.5 ק"ג חזה בקר (נתח אחד)
4 כפות חרדל איכותי
2 כפות כוסברה יבשה
3 כפות שום כתוש טרי
1 כף פפריקה מתוקה גרוסה
1 כף פפריקה מתוקה טחונה
1/2 כוס רוטב סויה כהה
1 כף מלח גס
1 כף פלפל שחור גרוס
2 בצלים גדולים מגורדים
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה לתערובת אחידה. מורחים היטב את הנתח במשרה, מכניסים לשקית צלייה (קוקי) למקרר למשך לילה.
מכניסים את שקית הקוקי (בתבנית אפיה) לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות – למשך כ 4שעות. הנתח יוצא רך, עסיסי ועשיר בטעם. תוספת מומלצת: פירה או אורז לבן.
את המתכון של 'חזה הבקר' מכין לנו השף אשר גל.
המתכון בכתב ידו של השף
-
"איפה את אמא?": שכונת הר שמואל מסרבת להתאושש מהטרגדיה של משפחת בן שטרית -
כך משלמים היום על הנסיעות בתחבורה הציבורית -
עוצר נשימה: צילומי אוויר משכונת הפאר החרדית -
הזדמנות להשקעה נדירה: המרכז המסחרי בהר שמואל -
תיעוד דרמטי: הצעיר נאבק במחבל הפלסטיני -
הרב אמר "לא" ל'יהדות התורה' ויתמוך בסמוטריץ׳ -
זאבי מיהר לתפוס את האוטובוס של החיידר ונהרג -
הטיסה המריאה והאברך נשאר לשבת שבעה על אימו בשדה התעופה
תגובות