המתכון שיביא לכם את אותו הטעם בחצי מחיר
כולנו רוצים לאכול טעים - ובכמה שפחות כסף • ה'חזה בקר' הוא הזול שמביא את אותה תוצאה כמו שאר החלקים - ובחצי מחיר • בואו נכין את המתכון

מצרכים:
1-1.5 ק"ג חזה בקר (נתח אחד)
4 כפות חרדל איכותי
2 כפות כוסברה יבשה
3 כפות שום כתוש טרי
1 כף פפריקה מתוקה גרוסה
1 כף פפריקה מתוקה טחונה
1/2 כוס רוטב סויה כהה
1 כף מלח גס
1 כף פלפל שחור גרוס
2 בצלים גדולים מגורדים
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה לתערובת אחידה. מורחים היטב את הנתח במשרה, מכניסים לשקית צלייה (קוקי) למקרר למשך לילה.
מכניסים את שקית הקוקי (בתבנית אפיה) לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות – למשך כ 4שעות. הנתח יוצא רך, עסיסי ועשיר בטעם. תוספת מומלצת: פירה או אורז לבן.
את המתכון של 'חזה הבקר' מכין לנו השף אשר גל.
המתכון בכתב ידו של השף
-
"הותיר חלל עצום": מכריו של הרב דניאל סופדים לו -
בעקבות הודעת וואטסאפ: עשרות מיליונים עברו לטלגרם -
כנרת שלי: מהי הוילה בכנרת שכולם משתוקקים להיכנס אליה? -
על ההסכם הזה מול דובאי לא בטוח שתשמעו בתקשורת -
גדולי ישראל יוצאים נגד המלוניות לבחורי ישיבות: "רבו המכשולות" -
הרופאים נאבקים על חייה של חרדית בת 31 שחלתה בקורונה -
הליכוד מתחזק; חולדאי לא עובר את אחוז החסימה -
תיעוד: מסתערבים עוצרים מחבל שירה לעבר רכב מג"ב
תגובות