1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

פשטידת טונה בטעם טבעי

רוצים לעשות משהו מעניין עם הטונה? • המגזין 'סטייליש', בשיתוף חברת 'סטארקיסט', מציע מתכון קל ופשוט להכנת פשטידת טונה ל-6 אנשים • ספרו לנו איך יצא
Stylish, י"ד אלול תשע"א 13/09/2011 10:18

פשטידת טונה

מצרכים:

- 3 ביצים
- כ-1 ורבע כוסות קמח
- 1 שקיק אבקת אפיה
- 2 כפות גבינת עיזים מפוררת (ניתן להשתמש גם בגבינת טופו)
- 2 פלפלים אדומים
- 1 פלפל צהוב
- כחצי כוס חלב (ניתן להשתמש גם בשמנת צמחית).
- 1 קופסת טונה בטעם טבעי
- חמאה לשימון התבנית (ניתן להשתמש במחמאה).
- 6 כפות שמן זית
- שמיר לקישוט

אופן ההכנה:

להניח את הפלפלים לצלייה, לקלוף, לנקות מגרעינים, לחתוך לרצועות דקות ולטגן במחבת משומנת בשמן זית במשך 20 דקות.
בקערה, לטרוף את הביצים, הקמח, אבקת האפייה ולהוסיף את השמן.
להוסיף את הפלפלים הקלויים.
להוסיף את החלב (ניתן להשתמש גם בשמנת צמחית).
להוסיף את גבינת העזים הטריה.
להוסיף את הטונה המפוררת.
לצקת לתוך תבנית פשטידה משומנת בחמאה וקמח, ולאפות בחום 180 מעלות במשך 45 דקות.

קישורים:
להזמנת מנוי למגזין Stylish לחצו כאן





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. עדיף לא לטגן בשמן זית, במיוחד טיגון ארוך כזה  

    שימי

  2. דגים וחלב!  

    רותי:)