ח' ניסן התשפ"ד
16.04.2024

לא שגרתי: ניוקי ממולא עגבניות

החגים בפתח, ואנחנו עם עוד מתכון מנצח • באדיבות רשת קפה 'גרג', מתכון לניוקי ממולא בעגבניוות מיובשות • לא שגרתי, טוב לגיוון מאכלי חול המועד • והפעם: מתכון חלבי

לא שגרתי: ניוקי ממולא עגבניות

 

את המתכון הבא יגישו ברשת 'גרג' כמנת ספיישל במהלך תקופת החגים.

רק לאחרונה הם השיקו את מסעדת המהדרין החדשה שלהם ברח' ויצמן התל-אביבי, אני, באופן אישי, ממליצה על הסניף שלהם ב...קרית אתא. רחוק רחוק, אבל למי שבמילא נמצא בדרך למירון. האווירה ממש לא דומה לשום מקום אחר...

מתכון להכנת 1.5 ק"ג ניוקי ממולא:

לבצק -

1 ק"ג פירה תפו"א (תפו"א מבושל ומרוסק)

4 ביצים

400 גרם קמח

1 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור טחון

למילוי -

200 גרם ריקוטה

200 גרם פטה עיזים מגורדת

150 גרם עגבניות לחות טחונות

מלח ופלפל לפי מליחות הגבינות


הוראות הכנה -

• לערבב את רכיבי הבצק רק כמה שצריך על מנת שכל הקמח ייספג. ככל שיעורבב פחות כך יהיה רך יותר
ליצוק כדורים של כ-15 גרם כל אחד.

• ליצור שקע לעומק הכדור עם האצבע או הזרת.

• להכניס כ-10 גרם מילוי ולסגור מעליו את כדור הבצק.

• לבשל במים רותחים כשלוש דקות ולהעביר ישירות לקירור/לתוך רוטב לבחירה.

בתיאבון!

מתכון

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד