י"א ניסן התשפ"ד
19.04.2024

השף שגב משה מגיש: טאץ' של שף בכל ארוחה

אלקטרה מגישה לכם: סדרת מתכונים של השף שגב משה לארוחה מושלמת, כולל טיפים ועצות לשימוש נוח ויעיל במוצרי החשמל במטבח

צילומים: אנטולי מיכאלו
צילומים: אנטולי מיכאלו

אם המטבח שלכם מתקדם, נוח ומעוצב, גם אתם יכולים להפוך למקצוענים ולהנות מחוויית בישול מושלמת. כל מתכון, פשוט או מסובך, הופך להיות פשוט יותר כשמכינים אותו עם סדרת המוצרים החדשה של אלקטרה שף.

אלקטרה מזמינה אתכם לבחור: תנורים בנויים, תנורים עומדים משולבים וכיריים בעיצוב מרהיב ובסטנדרטים מתקדמים. כל המוצרים נמנים על סדרת אלקטרה שף - קו איכותי ויוקרתי של מוצרי פרימיום המצטיינים בטכנולוגיה מתקדמת, עיצוב חדשני ומעניקים לכם את כל הכלים להצלחה קולנירית בביתכם הפרטי. מוצרי אלקטרה שף הופכים כל חווית בישול ואפייה למושלמת ואתכם - למקצוענים אמיתיים.

אלקטרה מוצרי צריכה הינה החברה המובילה בישראל בתחום מוצרי הצריכה החשמליים, המציעה מוצרים באיכות גבוהה ואת השירות והאחריות הטובים והמובילים בישראל.

גם השף המוביל, שגב משה, מגלה שהמטבח הפרטי שלו מאובזר בתנור בנוי ובכיריים מסדרת אלקטרה שף, ומה שטוב לשף המוביל בישראל - בודאי טוב לכם!

התפעול קל ופשוט והתוצאות איכותיות - כמו התנורים. ואת זה אני אומר אחרי שביליתי ימים ארוכים באולם התצוגה של אלקטרה בהרצליה בבדיקות ארוכות של מגוון התנורים והכיריים בסדרת אלקטרה שף החדשה.

בשבועות הקרובים אני אגיש לכם סדרת מתכונים מנצחים שהוכנו בתנורים ובכיריים מקו הפרימיום החדש של אלקטרה שף, המצטיין בטכנולוגיה מתקדמת ועיצוב יוצא דופן.

קו המוצרים של אלקטרה שף - טאץ' של שף בכל ארוחה.



סינטה חגיגית ומשפחתית

אפויה בתנור עם בצלים ויין אדום

מצרכים ל-5 מנות

נתח סינטה במשקל כולל של 1.5-2 ק"ג
7 כפות שמן זית
7 גבעולי תימין טריים
8 גבעולי רוזמרין טריים
4 ראשי שום שלמים בקליפתם, חצויים לשניים
2 כפיות מלח גס
1 כף פלפלים גרוסים גס
10 בצלים אדומים בינוניים, קלופים וחתוכים לשני חצאים
1 בקבוק (750 מ"ל) יין אדום מתוק
1 כף קורנפלור

אופן ההכנה:

• טוחנים בבלנדר כף קורנפלור עם מעט מהיין האדום, כדי שהקורנפלור יתפרק במהירות ובקלות.
מחממים תנור לחום של 230 מעלות טורבו.

• מוציאים את תערובת היין והקורנפלור מהבלנדר ומערבבים בקערה גדולה עם שארית היין.

• מוסיפים לקערת היין את הבצלים, את ראשי השום וגבעולי התימין והרוזמרין.

• מעבירים את הבצלים השיכורים לתבנית אפיה עמוקה וגדולה ומכניסים לתנור החם, כאשר התבנית מונחת במסילה התחתונה של התנור.

• מתבלים את הנתח הגדול של הסינטה בשמן זית, מלח ופלפל ומדביקים בכוח את התבלינים עם הידיים תוך כדי עיסוי הבשר למשך מספר דקות, על מנת שהטעמים יחדרו לבשר.

• מניחים את נתח הסינטה הענק והמתובל על מגש הרשת שבתנור ומכניסים אותו לתנור כאשר הוא נמצא במסילה מעל התבנית עם הבצלים. אפייה בצורה זו תשלב את טעמו של הבשר העסיסי עם הבצלים אך עם זאת תשמור על פריכותו של הנתח.

• צליית הבשר: צולים במשך 20 דקות צד אחד של הבשר ולאחר מכן הופכים את הבשר לצדו השני ל-20 דקות נוספות. סה"כ משך הצלייה יארך בין 35 ל-45 דקות, או עד שהבשר מוכן (תלוי בעוצמת התנור שברשותכם ובהתאם למידת צליית הבשר האהובה עליכם).

• לסיום, לאחר שהבשר מוכן מוצאים את הנתח ובודקים את הבצלים. במידה והבצלים אינם מוכנים ממשיכים את פעולת האפייה עד לקבלת רכות מלאה של הבצלים.

• להגשה: יוצקים את הרוטב על הבשר ומגישים עם בצלים לוהטים ומתקתקים.





http://www.electra-trade.co.il/electra" target="_blank"
תורה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד