מתכון לעוף שתמיד מצליח
יש אמרה שטוענת שעוף אי אפשר להרוס. אם בכל זאת אתם עדיין מחפשים את הסוד לעוף שתמיד מצליח - הנה המתכון לפניכם

6-8 כרעיים.
למרינדה:
3/4 כוס שמן.
3-4 שיני שום כתושות.
4 כפות רוטב סויה.
חצי כוס רוטב צ’ילי מתוק.
4-5 כפות דבש או סילאן (זה לא משנה).
כף גדושה קטשופ.
כפית פפריקה.
מלח.
פלפל שחור גרוס.
אופן הכנה:
לערבב את כל מרכיבי המרינדה, לשפוך על חלקי העוף ולעסות אותם עם הרוטב.
להכניס למקרר לפחות ל-5-6 שעות (אפשר גם כל הלילה) ממליצה כ-12 שעות, כשהעור כלפי מטה כדי שהטעמים יתמזגו עם העוף.
לשים את העוף בתוך תבנית חסינה, לכסות ברדיד אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך כשעה.
להוריד את חום התנור ל- 180 ולהסיר את רדיד האלומיניום ולתת לעוף לתפוס צבע כ- 20 דקות (לקבלת צבע מעין זהוב).
בהצלחה.
-
חידת מוצ"ש: 'בחדרי חרדים' מפנק עם נופשים ושוברים -
משפחה ברוכת ילדים? יש לנו בשורה בשבילכם! -
כנרת שלי: מהי הוילה בכנרת שכולם משתוקקים להיכנס אליה? -
חידוש בענף התחבורה: מהיום לא צריך לשלם ברב-קו -
תיעוד: טיסת האדמו"ר וראש הישיבה עם יאיר לפיד -
מצבו של המשגיח קשה: בני הישיבה זועקים בתפילה -
סערה בעקבות הסרטון החדש של נתניהו • צפו -
ליצמן: ללא התנצלות, החרדים ידירו רגליהם מאיכילוב
-
יש לך את זה ביותר יקר ?? ושומני ??
רובי
-
אפשר להרוס עוף! עם... סוכר /קטשופ בבישול!
תגובות