י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024
עוגת השבת המלכותית

שולי וינגוט מגישה לשבת: עוגת מוס גבינה, שוקולד לבן ולוטוס

היא יפהפייה, מלכותית, מלאה שילובי טעמים נפלאים של גבינה, שוקולד ולוטוס - והיא נהדרת לאירוח או לשבת עם המשפחה

שולי וינגוט מגישה לשבת: עוגת מוס גבינה, שוקולד לבן ולוטוס
עוגת מוס גבינה מיוחדת במינה צילום: שולי וינגוט

החומרים:

150 גרם עוגיות לוטוס מפוררות.

50 גרם חמאה.

1/2 2 שמנת מתוקה.

חצי כוס חלב.

2 גבינה.

1 פודינג וניל.

100 גרם שוקולד לבן.

שלבי ההכנה:

לתחתית:

150 גרם עוגיות לוטוס מפוררות.

50 גרם חמאה.

מערבבים ומשטחים בתבנית.

להקציף:

2 שמנת מתוקה.

חצי כוס חלב.

2 גבינה.

פודינג וניל.

להרתיח: 

1/2 כוס שמנת מתוקה, ולהמיס לתוכה 100 גרם שוקולד לבן.

מערבבים היטב יחד.

שופכים על התחתית ומקפיאים למשך שעה.

אופציות קישוט:

ניתן להמיס ממרח לוטוס ולשפוך מעל.

ניתן להכין קרם משמנת ולוטוס ולזלף מעל.

ניתן לקשט בפירורי עוגיות לוטוס.

עוגת גבינה קינוח שבת

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד