מתכון מושלם
הפיצה הכי מהירה שיש: כך תקבלו ארוחת ערב משביעה בעשרים דקות
מתכון מושלם לפיצה מיוחדת וטעימה במיוחד, פיצה המתבשלת במחבת ומורכבת מבצק שאין צורך להתפיחו יותר מעשר דקות, מתכון המתאים במיוחד לממהרים
- חני לוין
- ז' שבט התשפ"ב
פיצה במחבת צילום: נועם זיגדון
מתכון לפיצה במחבת / נועם זיגדון
המצרכים לפיצה במחבת:
כוס מדידה חד פעמית חמה
15 פיצות אישיות
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 1 כפית שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 1 אבקת אפיה
- 1 כף מלח
- ½-2 כוסות מים
- ¼ כוס שמן
לרוטב פיצה:
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- ½ כוס מים
- 2 כפות חומץ
- 2 שיני שום כתוש
- פלפל שחור
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית מלח
- 1 כפית אורגנו
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לפיצה במחבת:
הכנת הבצק:
- מכניסים לקערת המיקסר את כל מצרכי הבצק ולשים היטב במשך 5-7 דקות עד לקבלת בצק אחיד
- מניחים את הבצק מכוסה בניילון ומגבת למנוחה של 10 דקות
- מחלקים את הבצק ל-15 כדורים שווים
הכנת הרוטב:
- מחממים מחבת עם השמן, הרסק ורבע כוס מים ומערבבים היטב, מטגנים במשך 2-3 דקות להשחמה.
- מוסיפים את השום והתבלינים ומוסיפים עוד חצי כוס מים
- מבשלים במשך כ-5 דקות
הכנת הפיצה:
- פותחים כל כדור לעיגול בעובי ½ ס"מ
- מחממים מחבת/סיר טפלון ומשמנים במעט שמן
- מניחים את עיגול הבצק במחבת ומטגנים כ-3 דקות
- הופכים את הבצק, מורחים את הרוטב
- ומוסיפים: זיתים, פיטריות, מוצרלה, עגבניות וכו...
- מפזרים גבינה צהובה ומכסים את המחבת / סיר
- מבשלים כ-3 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה והבצק מבושל
- מוציאים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות