קייצי וקליל: מרק יוגורט מנגו
השפית של 'שפע קייטרינג', ענת ואן דר ואלט, ממשיכה לפנק במתכונים • והפעם: מרק יוגורט מנגו קטיפתי וצונן • מתאים לימים החמים של שלהי הקיץ או לסתם ככה מנת פתיחה חלבית מעניינת
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ג' אלול התשע"ב
צילום: יח"צ
מרק יוגורט מנגו קטיפתי צונן:
רכיבים (עבור 5 מנות):
6 יחידות מנגו חתוך לקוביות גס
5 כוסות יוגורט
2 כפות קרם קוקוס
1.5 כפיות ממרח בריאני (תערובת תבלינים הודי)
0.100 מ"ל שמנת מתוקה
1 כף סוכר חום
קורט אגוז מוסקט
קורט מלח
חצי מיץ מלימון סחוט
אופן הכנה:
• לערבב את כל המרכבים במג'מיקס עד לקבלת מחית קטיפתית.
• לצנן ולהגיש בעיטור נענע קצוצה.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות