לסעודה מפסקת: למה לא סלט אגסים בריא?
כולנו מכינות את מאכלי השגרה לסעודה המפסקת • למה לא להפוך את הארוחה לבריאה יותר? • סלט אגסים. עם עלי בייבי, חמוציות ואגוסי מלך • באדיבות השף אבי אביטן ממתחם האירועים 'נסיה' שבצומת ראם במסמיה
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ד' תשרי התשע"ג
חומרים :
5 אגסים
עלי בייבי (חצי שקית)
100 גרם חמוציות
50 גרם אגוזי מלך
אופן ההכנה:
• חותכים את האגסים לרצועות מניחים בקערה מוסיפים את עלי הבייבי החמוציות ואגוזי המלך.
רוטב ויניגריט נענע
חומרים:
4 כפות חומץ
4 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
חצי נענע, מלח פלפל סוכר.
אופן הכנת הרוטב:
• מערבבים הכל במעבד מזון שופכים על הסלט ומגישים.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות