כ"ב ניסן התשפ"ד
30.04.2024

שניצל בריאות? יש דבר כזה

אם תרצי, אין זו אגדה: אפשר לנהל את המטבח המשפחתי לפי עקרונות של תזונה נכונה • תכנון נכון, קצת חשיבה ובעיקר: מתכונים מותאמים • והפעם: שניצל-דיאט

שניצלים בצלחת. צילום יחצ
שניצלים בצלחת. צילום יחצ



זוכרות את הספר החדש "מטבח בריא"? ובכן, הבטחנו לפרסם מתכונים, קבלו את השני בסדרה: שניצל, בריא ולא משמין.

לבריאות המשפחה.

שניצל עוף או הודו פשוט

חומרים:

6 פרוסות שניצל, משוטחים היטב
2/3 ספל שיבולת שועל (חייבים להתבסס על מצרכים בריאים, זוכרים?)
2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
1 כפית גדושה אבקת שום
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית

אופן ההכנה:

• רוחצים את פרוסות השניצל.

• שופכים את יתר החומרים היבשים לתוך שקית ניילון.

• סוגרים את השקית ומנערים בחוזקה.

• מכניסים את השניצלים לשקית ומנערים עד שהם יהיו מכוסים לגמרי בתערובת.

• משמנים בנדיבות תבנית אפיה בשמן זית.

• מניחים את השניצלים בתבנית והופכים כדי לשמן אותם בשני הצדדים.

• קולים בתנור במשך 15 דקות לפרוסות דקות מאוד, או במשך 20 דקות לפרוסות די עבות.

• מוציאים מיד מהתנור.


תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד