פותחים את החורף: פיצת גבינות ועלי מנגולד
מסעדת טרנקווילה בתל אביב מציעה לכם לדגום מנות סתיו מובחרות • השף רוטשילד והיועצת ג'סיקה הלפרין עם שילוב מעניין
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ב' חשון התשע"ד
- 1 תגובות
צילום: דניאל לילה
אסף רוטשילד, שף מסעדת טרנקווילה, מציע לחזור לשגרה עם מתכון מבטיח לפיצה המשלבת מגוון גבינות ועלי מנגולד.
פיצה מנגולד
לבצק:
2 וחצי ק"ג קמח
40 גרם שמרים יבשים
1500 מ"ל מים
200 גרם סוכר
80 גרם מלח
לתוספת הפיצה:
כף גבינת ריקוטה
1 כדור מוצרלה
40 גרם פרמזן מגורד
עלי מנגולד ללא הגבעול
הכנת הבצק:
• לשים את כל החומרים עד להתאחדות העיסה.
• מניחים על השיש ומכסים לעשר דקות.
• יוצקים כדורים בגודל הרצוי ושמים במקרר למשך 12 שעות לפחות.
הכנת הפיצה:
• פותחים כדור בצק לגודל הרצוי.
• מפזרים את הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 9 דקות.
• לקראת סוף התהליך מוסיפים את המנגלוד, שמן זית ומלח אטלנטי.
בתאבון!
פיצה מנגולד
לבצק:
2 וחצי ק"ג קמח
40 גרם שמרים יבשים
1500 מ"ל מים
200 גרם סוכר
80 גרם מלח
לתוספת הפיצה:
כף גבינת ריקוטה
1 כדור מוצרלה
40 גרם פרמזן מגורד
עלי מנגולד ללא הגבעול
הכנת הבצק:
• לשים את כל החומרים עד להתאחדות העיסה.
• מניחים על השיש ומכסים לעשר דקות.
• יוצקים כדורים בגודל הרצוי ושמים במקרר למשך 12 שעות לפחות.
הכנת הפיצה:
• פותחים כדור בצק לגודל הרצוי.
• מפזרים את הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 9 דקות.
• לקראת סוף התהליך מוסיפים את המנגלוד, שמן זית ומלח אטלנטי.
בתאבון!
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות