י"ח ניסן התשפ"ד
26.04.2024

עוד רעיון לסוף הצום: דג לברק מעולה

קלי קלות של הכנה, טעם נהדר, וכמובן אפשר לשים ליד כל תוספת שרוצים. קבלו עוד רעיון לארוחה שאחרי שבירת הצום

עוד רעיון לסוף הצום: דג לברק מעולה
רחלי אוחנה



מתכון לשני דגי לברק

להמיס חצי מחמאה לתוך קערה.
להוסיף:
6 שיני שום כתוש.
רבע כוס יין לבן.
רבע כוס שמן זית.
2 כפות גריל דג.
חצי לימון קצוץ.
כף עלי רזמרין מיובש.
חצי כפית כורכום.
מלח גס.
פלפל שחור גרוס.

לערבב הכל ולהכניס לתנור בחום 200 מעלות על מצב גריל למשך 25 דקות.

בתאבון

דגלברק מתכון לדג מתכון לסוף הצום אוכל

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד