1. עמוד הבית
  2. לובי נשי
  3. אוכל

באגט ביתי - כמה טעים ככה קל להכנה

הוא רך מבפנים וקריספי מבחוץ - ובעיקר הוא חולשה של הרבה אנשים. דמיינו את הריח שלו אצלכם במטבח, יוצא חם ועסיסי מהתנור - לארוחה קלילה ומהירה בכל מילוי שתבחרו. כך מכינים באגט ביתי בקלות
Print סימה שטרית , כ"ד טבת תשע"ח 11/01/2018 17:16

אוכל סימה שטרית



החומרים:

1 ק"ג קמח.
2 כפות שמרים.
1 כף מלח.
1 כף סוכר.
2.5 כוסות מים פושרים

ההכנה:

ללוש לבצק אחיד, להתפיח עד הכפלה.

לחלק ל- 12 חלקים ולתת להם לתפוח על משטח מקומח.

כעבור עשרים דקות, לרדד כל חלק ולגלגל לצורת הבאגט.

לשים בתבנית, לקמח מעט ולהתפיח בתבנית חצי שעה.

לחרוץ חריצים עם סכין ולפזר מעט קמח מעל.

לאפות בחום 240 (עם תבנית של מים רותחים בתחתית התנור ליצירת לחות) עד להזהבה.


בהצלחה.

הערה: אני שמתי את הבצק במקרר ללילה שלם ורק אחר כך המשכתי את התהליך.



אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם



הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. מייק