1. עמוד הבית
  2. לובי נשי
  3. אוכל

האוכל דג ביום דג: מתכון למושט בטמפורה

רעיון מקורי ושונה לדג מושט בבלילת טמפורה. רחלי אוחנה עם מתכון קל במיוחד - מומלץ להגשה עם כל תוספת שאוהבים
Print רחלי אוחנה , כ"ה טבת תשע"ח 12/01/2018 09:26

אוכל רחלי אוחנה



החומרים:

3 ביצים.
2-3 כפות קמח.
חצי כפית א. אפיה.
מלח.
פלפל.
כמון.
מעט א. מרק.
כוסברה יבשה.
כורכום.
שום גבישי.
מעט שמן זית.

ההכנה:

לערבב את הטמפורה היטב.
לשפוך על הדגים מכל כיוון.
להכניס למקרר לשעה בערך.
לטגן בשמן לא עמוק מדי וגם לא לגמרי רדוד אלא אמצע - כמו לשניצל.
מומלץ לטגן בחום בינוני בשמן לא מדי רותח.

להגיש ליד איזו תוספת שאוהבים.


אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם



הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.