1. עמוד הבית
  2. לובי נשי
  3. אוכל

לכבוד שבת זכור: המרק שמזכיר ניחוחות של בית

לקראת סוף החורף המתקרב ולכבוד השבת שכולה זיכרון, השפית יפית שנבי מציגה: מרק גריסים חם שמזכיר את הבית של סבתא
Print שפית יפית שנבי , ח' אדר תשע"ח 23/02/2018 10:32

מרק גריסים נוסטלגי מרק גריסים נוסטלגי. צילום: שפית יפית שנבי



הנה המתכון המשודרג למרק 'קרופניק':

2 כוסות גריסי פנינה.
4 ל' מים.
1 בצל לבן גדול.
2 גזרים.
1 תפו''א.
4 גבעולי סלרי כולל העלים.
סלסילת פטריות שמפיניון.
חצי סלסילת פטריות פורטובלו.
2 עלי דפנה, מלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.

אופן הכנה:

את הבצל קוצצים לקוביות קטנות ומשחימים.
חותכים את התפוח אדמה לקוביות וכן את הגזר והסלרי.
מאדים מעט ומוסיפים את גריסי פנינה.
מתבלים.
מרתיחים כשעה על אש בינונית.
*ניתן להוסיף מים במידת הצורך.

שבת שלום




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.