1. עמוד הבית
  2. לובי נשי
  3. אוכל

מתכון לשבת: סלט אבוקדו ופטריות

סלט צבעוני, מיוחד וטעים שמשלב אבוקדו קר ופטריות מטוגנות. מתאים כמנה לסעודה שלישית או כתוספת לסעודת שבת רגילה
Print שפית יפית שנבי , ט"ז תמוז תשע"ח 29/06/2018 14:01

סלט אבוקדו ופטריות שפית יפית שנבי



החומרים הדרושים:

2 אבוקדו בשל.
1/2 סלסילת פטריות.
חופן צנוברים.
2 גבעולי בצל ירוק.
חצי לימון.
2 כפות שמן זית.
מלח, פלפל שחור.

אופן הכנה:

חותכים את האבוקדו לקוביות.
פורסים את הפטריות ומטגנים בשמן זית.
מערבבים עם האבוקדו.
סוחטים את הלימון פנימה.
להוסיף את שאר החומרים.
ולערבב היטב.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.