1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

לכבוד שבת: סלמון במרינדה אסייתית

מתכון שהוא הכי פשוט והכי טעים ושמתאים להכנה גם רגע לפני שבת בשנייה האחרונה

Print שפית יפית שנבי , ו' אלול תשע"ח 17/08/2018 12:13

סלמון במרינדה אסייתית סלמון במרינדה אסייתית צילום: עדינה מנליס
סלמון במרינדה אסייתית - כמה פשוט, ככה טעים
4 חתיכות סלמון.
למרינדה:
4 כפות רוטב סויה.
4 כפות טריאקי.
4 שיני שום.
1 כף גרידת לימון.
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד.
2 כפות שמן שומשום.
אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי המרינדה הטב.
יוצקים מעל חתיכות הסלמון.
משרים במקרר לפחות שעתיים.
להכנה בתנור;
מחממים את התנור לחום גבוהה.
אופים ללא כיסוי לא יותר מ15 דקות!
להכנה במחבת:
מחממים קלות את המחבת ללא שמן.
להניח את הסלמון ו"לטגן" כ3-4 דקות מכל צד.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.