1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

השף החרדי מציג: אצבעות סלמון בקדאיף

לקדאיף שימושים מגוונים במטבח והוא משתלב עם כל חומר גלם שרק נחשוב עליו • השף חיים בורשטיין מציג את המתכון השבועי: אצבעות סלמון בקדאיף - שילוב מושלם בין הקדאיף הטעים לבין אחד הדגים הפופולריים ביותר בשולחן שבת

שף חיים בורנשטיין , י"ט תשרי תשע"ט 28/09/2018 14:08

מתכון לשבת חוה"מ 67fedaa1-a4c9-4f9a-aa12-7d2ccded11f3.jpg צילום: ביקור חולים וחג: הגרב"מ הגיע לסוכת גיסו המשגיח

לקדאיף יש המון שימושים במטבח והוא מתחבר יפה למגוון של טעמים - ממאפים מתוקים ועד מאפים מלוחים; ולמעשה לכל חומר גלם שרק נחשוב עליו.

כאן השתמשתי באצבעות סלמון והחיבור פשוט מושלם. מתכון קליל וטעים מאוד. מומלץ ממש.

מצרכים ל- 6/7 מנות

* כחצי קילו פילה סלמון טרי חתוך לאצבעות בעובי 3 ס'מ
כוס יין לבן
2 ענפי טימין
קצת כוסברה קצוצה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מיץ מחצי לימון
חופן גדולה של שערות קדאיף

אופן ההכנה:

* מכניסים את כל המרכיבים למעט הקדאיף לקערה
* משרים את אצבעות הסלמון לכ-20 דקות
* מוציאים את אצבעות הסלמון עוטפים כל יח' בקדאיף מכל הצדדים
* מסדרים בתבנית מזלפים מעל השערות שמן זית ואופים ב180 מעלות למשך כ-18-20 דק'






הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. היכן משיגים קדאיף???  (ל”ת)


    • בחנויות אפיה (ל”ת)