קלות הכנה
מתכון לעוגיות מלוחות מוצלחות בציפוי שומשום
עוגיות מוצלחות וטעימות במיוחד, קלות להכנה ומורכבות מחומרים נגישים שיש בבית, מתאימות כנשנוש לכל עת כשמתחשק משהו מלוח ופריך
- נועם זיגדון
- ו' טבת התשפ"ב
- 7 תגובות
עוגיות מלוחות מוצלחות בציפוי שומשום צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות מלוחות מוצלחות בציפוי שומשום
המצרכים לעוגיות מלוחות מוצלחות בציפוי שומשום:
כוס מדידה חד פעמית חמה 240 מ"ל
- 1 ק"ג קמח
- 1 מחמאה
- 1 כוס שמן
- 2 אבקת אפיה
- 1 כף מלח
- ½ כף סוכר
- ½-1 כוסות מים חמימים
אופן ההכנה לעוגיות מלוחות מוצלחות בציפוי שומשום:
- בקערה מכניסים את כל המרכיבים ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד רך ונעים
- מניחים בצד למנוחה במשך חצי שעה במקרר
- מחלקים את הבצק לכדורים קטנים ומגלגלים כל כדור לרצועה דקה.
- סוגרים את הרצועה לצורת טבעת ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מורחים את העוגיות בביצה טרופה ומפזרים שומשום
- אופים בתנור שחומם מראש על-175° במשך כ-15 דקות עד שמזהיב
טיפ: ניתן להוסיף לבצק קצח / בצל מטוגן נותן טעם מיוחד.
קרדיט: כוכבה כהן
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות