1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

על האש בל"ג בעומר? קבלו מתכון לקבב ביתי מושלם

אל תתפתו למתועשים, שרק ה' יודע מה יש בהם. כל כך קל וטעים להכין בבית - פשוט צריכים להבין את המתכון ולהתנסות, זה הכל

מאיה הבלין, י"ז אייר תשע"ט 22/05/2019 16:37

קבב ביתי קבב ביתי צילום: מאיה הבלין

ל"ג בעומר, אין יום יותר מתאים לעשות בו על האש. את הקבב הזה אי אפשר להשוות בשום צורה לקבב קנוי. מתכון פשוט, קל וזמין, שישדרג לכם את המנגל ויחסוך מכם את הקבב המתועש - שרק ה' יודע מה יש בו.

חומרים:

1/2 קילו בשר טחון.

1 בצל קצוץ דק דק (עדיף מגורד).

 חופן פטרוזיליה קצוצה.

חופן נענע קצוצה.

מלח, פלפל, פפריקה, כמון - לפי הטעם.

3 כפות שמן.

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים בקערה ולשים עם הידיים לישה של כ-5 דק'.

יוצרים צורות של קבבים, עדיף קטנים כדי שפחות יתפרקו לכם כשתהפכו מצד לצד על האש.

מכניסים למקרר ונותנים להם להתייצב כחצי שעה.

שמים על האש עד שהם מוכנים. 

שימו לב לא לייבש אותם על האש, שיישארו עסיסיים.

מגישים ונהנים.

ל"ג שמח.

 





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.