חזה עוף בטמפורה - ארוחה שכולם יאכלו עד הפירור האחרון
ילדים מאוד אוהבים חזה עוף בטמפורה, אם כי מבוגרים אוהבים לנשנש את החתיכות הקטנות האלו לא פחות • הדרך הקלה והמהירה להכין ארוחה שכולם יאהבו ויאכלו מיד

אצלי בבית זו אחת הארוחות המועדפות.
טמפורה היא בלילת בצק שמגיעה מהמטבח היפני, ומוסיפה למאכלים כמו ירקות, חזה עוף וכדומה, קראנצ'יות וקריספיות עם נפח מטוגן וטעים.
בריא? אמנם זה לא נכלל בקטגוריית מאכלי על, אם כי לא שונה מצ'יפס או כל מאכל מטוגן אחר.
אז מה עושים? מכינים טמפורה:
החומרים:
1 כוס קמח תופח. אפשר להשתמש בקמח רגיל ולהוסיף אבקת אפיה.
1/2 כוס קורנפלור.
1 כפית אבקת סודה לשתייה - לא חובה.
1 ביצה.
1 כוס משקה סודה או מים מאוד קרים.
מלח ופלפל לפי הטעם.
ההכנה:
מערבבים היטב את החומרים במטרפה, על מנת שלא ייוצרו גושים. מכניסים אל קערת הטמפורה חתיכות חזה עוף או ירקות שאתם אוהבים כגון פטריות, בצל, פלפל ועוד.
מכניסים לשמן עמוק למספר דקות עד לטיגון מלא.
אפשר להגיש ליד רוטב צ'ילי - זה מדהים.
-
מצמרר: החתן מוישי הולצברג שר להוריו • צפו -
תיעוד מרהיב • זה לא טורנדו: נד מים סמוך לחוף פלמחים -
מדהים: בחור בן 19 ערך סיום על כל התורה כולה • צפו בתיעוד -
שר הביטחון בנט למען האזרחים האיראנים • צפו -
לאחר נתק ארוך שנים: ליפא הוזמן והגיע לשבע ברכות לנכד הרבי -
חופשת המחלה של קובי לא ממש עזרה לו -
בשבע ברכות לנכדו: הרבי מויז'ניץ קפץ "הופ קוזק" -
הישראליות הותקפו באכזריות ורכושן נשדד • צפו
-
האם נחתן לאפות במקום לבשל
-
משמין וטעים
-
-
איפה הגדרת כמות והכנת חזה העוף?
מ.
תגובות