1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

מתכון לאנטריקוט במרקם רימון

הרימון ידוע בשל שלל סגולותיו הבריאותיות • בראש השנה אנו אוכלים אותו בתור אחד מהסימנים על מנת "שירבו זכויותינו כרימון" • השף חיים סנדלר מגיש לכן מתכון לאנטריקוט במרקם רימון שישדרג כל ארוחה פשוטה ויהפוך אותה לארוחת חג מיוחדת

קובי ברקת, כ"ו אלול תשע"ט 26/09/2019 17:44

"שירבו זכויותינו" אנטריקוט במרקם רימון אנטריקוט במרקם רימון צילום: בחדרי חרדים

המתכון של שף חיים סנדלר

מרכיבים:

4 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם כל אחד

למרינדת רימונים:

1/4 כוס תרכיז רימונים סמיך ואיכותי

1/2 כוז יין לבן יבש

3 כפות שמן זית

1 כף חרדל דיז'ון

1 כף סוכר

מלח גס

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את נתחי האנטריקוט במשך שעתיים לפחות. מידי פעם הופכים את הנתחים מצד לצד.

מחממים את הגריל היטב (20 דקות לפחות).

צולים על הגריל לדרגת העסיסיות הרצוייה.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.