רקטה שנורתה לשדרות יורטה על ידי כיפת ברזל
רקטה שנורתה מעזה לעבר העיר שדרות גרמה לבהלה גדולה בעיר ויורטה על ידי כיפת ברזל. חלק מטיל היירוט שנפל באחד הרחובות בעיר גרם לנזק, אך בחסדי שמים אין נפגעים בנפש

לאחר מספר שבועות של שקט, הערב (ראשון) נשמעה אזעקת צבע אדום בעיר שדרות ובמספר יישובים נוספים במועצה האזורית שער הנגב. תושבי האזור דיווחו על שורת פיצוצים. בצה"ל אישרו תוך זמן קצר כי זוהה ירי של רקטה אחת מכיוון עזה לשטח ישראל. בנס לא היו נפגעים מהירי, אך חלקי טיל היירוט שנפל על רכב בעיר גרם לנזק לרכוש.
מעיריית שדרות נמסר כי "לפני כמחצית השעה נשמעה אזעקת 'צבע אדום' בעיר, בזמן שעשרות רכבים שהו במתחם דרייב אין מיוחד שנחנך הערב ברחבת השוק העירוני. הרקטה יורטה על ידי כיפת ברזל ורסיסי היירוט נפלו באחד מרחובות העיר וגרמו נזק לכלי רכב".
האירוע מגיע ברקע הדריכות הגבוהה בגבול הצפוני, מחשש לפיגוע נקמה מצד ארגון חיזבאללה על הרג פעיל הארגון בתקיפה המיוחסת לישראל בסוריה.
לפני כחודש, תקפו מסוקי ומטוסי קרב של צה"ל שורת יעדי טרור של ארגון הטרור חמאס בצפון הרצועה, בתגובה לירי הרקטות ששוגרו מרצועת עזה לעבר שטח ישראל. במהלך התקיפה הותקפה תשתית תת קרקע של ארגון הטרור חמאס.
-
חידת מוצ"ש: 'בחדרי חרדים' מפנק עם נופשים ושוברים -
משפחה ברוכת ילדים? יש לנו בשורה בשבילכם! -
חידוש בענף התחבורה: מהיום לא צריך לשלם ברב-קו -
כנרת שלי: מהי הוילה בכנרת שכולם משתוקקים להיכנס אליה? -
התארגנות מכוונת? הפורעים בבני ברק הופיעו ב'תלבושת אחידה' -
ב.ד.ה: החסיד בירך 'שהכל' ונפטר מדום לב -
החסיד הנאמן בחצר הקודש בעלזא הלך לעולמו -
ב"ב: המשטרה עצרה 3 בגירים ו-3 קטינים. צפו
תגובות