1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

סלט זעלוק: חציל קלוי ופלפלים בטעם משובח

השילוב המנצח של חציל קלוי עם פלפלים ושום מטוגנים, בתוספת הפטרוזיליה, נותנים טעם משובח לסלט עסיסי ומושלם לסעודת שבת. עם חלה רכה וטעימה - הארוחה תהיה מושקעת ונפלאה

חני לוין, ז' תשרי תשפ"א 25/09/2020 15:01

מתכון נפלא סלט זעלוק סלט זעלוק צילום: ניסי גולדרייך

סלט זעלוק / מאת: ניסי גולדרייך

מרכיבים:

1 חציל גדול קלוי על האש

1 בצל חתוך לקוביות קטנות

2 שיני שום קצוצות

1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

1 פלפל חריף קטן חתוך לקוביות קטנות

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

מלח

אופן ההכנה:

חממו שמן בסיר, הוסיפו את הבצל והשום וטגנו עד להזהבה, הוסיפו את העגבניות והפלפלים והמשיכו לבשל עד שהירקות מתרככים

נקו את החציל מהקליפה והעבירו לקערה.

הוסיפו לחציל את הירקות המטוגנים וטבלו בפטרוזיליה ומעט מלח לפי הטעם.

בעזרת מזלג ערבבו עד שהחציל נפתח והירקות משתלבים בחציל.

בהצלחה רבה ובתאבון.

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;