1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. לחמים
  4. מאפים מתוקים / מלוחים

מתכון ללחוח - מאכל תימני מטוגן

אוהבים את הפיתה המושלמת הזו? הפעם תכינו אותה בעצמכם, עם מתכון קל להכנה והסבר נפלא, של הכנת לחוח על מחבת פשוטה עם הטעם המיוחד שלו, אין אחד שיפספס את הארוחה

חני לוין, ב' כסלו תשפ"א 18/11/2020 22:15

לחוח לחוח צילום: יגאל אמדדי

מתכון ללחוח - מאכל תימני מטוגן

המצרכים ללחוח - מאכל תימני מטוגן: 10 פיתות

  • 2 כוסות סולת
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 כף שמרים שטוחה
  • 1 כף מלח שטוחה
  • 1 ביצה שלמה
  • כ- 4-5 כוסות מים חמים.

אופן ההכנה ללחוח - מאכל תימני מטוגן:

  1. הכניסו את כל המצרכים לקערה וערבבו היטב שלא יווצרו גושים, ניתן לערבב עם מקל בלנדר
  2. הניחו את הבלילה לנוח כ20 דקות להתפחה
  3. ערבבו את הבלילה היטב, חממו מחבת ללא שמן וצקו לתוכה 2 מצקות (ליחידה אחת)
  4. המתינו 3-4 דקות, על להבה בינונית והוציאו מהאש (את הלחוח לא הופכים במחבת, מטגנים מצד אחד)

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. מתכון מוזר  

    תמר

  2. לחוח  


  3. אין על הלחוח של יום שישי, אנחנו אוכלים לחוח עם שניצל חומוס וסחוג. אני אישית קורא לזה "שניצלחוחומוסחוג". אם הכל מתחבר טוב במילים שיוצאות מהפה, אז כנראה שזה מתחבר טוב גם למה שנכנס לפה...  (ל”ת)

    "חק אל-יימן"

;