מחשש להתלקחות: איחוד האמירויות מגנה את החיסול באיראן
בהודעה שפורסמה מטעם משרד החוץ של איחוד האמירויות נאמר כי "מתוקף האמונה המושרשת של האמירויות בצורך לחפש את כל מרכיבי היציבות באזור, המדינה מגנה את החיסול שעלול להוביל להתלקחות הסכסוך באזור"

איחוד האמירויות מגנה את החיסול של מדען הגרעין האיראני, מוחסן פרחיזאדה, בהודעה שפורסמה מטעם משרד החוץ של איחוד האמירויות נאמר כי "מתוקף האמונה המושרשת של האמירויות בצורך לחפש את כל מרכיבי היציבות באזור, המדינה מגנה את החיסול שעלול להוביל להתלקחות הסכסוך באזור".
בנוסף קרא משרד החוץ לכל הצדדים לשמור על איפוק מיריבי כדי למנוע מכך שהאזור ייגרר לחוסר יציבות. גם בירדן גינו אמש את חיסול מדען הגרעין האיראני, מוחסן פרח'יזאדה. בהודעה מטעם משרד החוץ נאמר כי יש לאחד את כל המאמצים כדי להפחית את המתיחות ולמוע הסלמה באזור. כך דווח בערוץ הטלגרם של כאן 11.
אתמול אמר סגנו של מנהיג חיזבאללה, נעים קאסם, בראיון לערוץ אל-מנאר כי אף איראני או פעיל חיזבאללה לא נפגע בשתי התקיפות האחרונות של ישראל בסוריה שכוונו, לדבריו, למתקנים של הצבא הסורי.
-
על ההסכם הזה מול דובאי לא בטוח שתשמעו בתקשורת -
"הותיר חלל עצום": מכריו של הרב דניאל סופדים לו -
בעקבות הודעת וואטסאפ: עשרות מיליונים עברו לטלגרם -
כנרת שלי: מהי הוילה בכנרת שכולם משתוקקים להיכנס אליה? -
מנכבדי בית גור: ר' יעקב איצ'ה נפטר מקורונה -
צפו: האברך המבודד וילדיו נתפסו באוטובוס ציבורי -
הרבנית כדורי סיפרה: "ראיתי נשמות מסתובבות בבית" -
צפו: המשטרה פשטה על אולם שמחות בבני ברק
תגובות