הבוחן קבע: מי אחראי למותו של אהוביה?
ברקע הדיווחים על כתב אישום מסתמן נגד הנערים שהיו ברכב יחד עם אהוביה סנדק ז"ל, במהלך המרדף שהסתיים באסון - חוות דעת של בוחן תנועה בכיר, קובעת כי הבלשים הם אלו שגרמו לתאונה | בדו"ח שהוגש למח"ש נטען כי רכב הבלשים נגח ברכב הנערים מה שהוביל להתהפכותו

בחוות דעת משפטית שנכתבה על ידי חוקר תאונות בכיר, ושוגרה למחלקה לחקירות שוטרים, נקבע כי בלשי ימ"ר ש"י התנגשו ברכבם של נערי הגבעות, מה שהוביל למותו של הנער אהוביה סנדק ז"ל - כך מתפרסם הבוקר (שני) באתר ynet.
על פי הדו"ח שהכין עורך דין דוד בן זקן, אשר עבד במשך כ-30 שנה כבוחן תנועה במשטרה, התאונה הקטלנית נגרמה בסבירות גבוהה בעקבות סטייה של רכב המשטרה לנתיב בו נסעו הצעירים. רכב הבלשים, כך נטען בדו"ח, נגח ברכב וגרם להתהפכותו.
כזכור, לפני כשבועיים התקיים מרדף משטרתי של בלשי המשטרה אחר מספר צעירים בבנימין, לאחר שאלו נחשדו ביידוי אבנים לעבר רכבים פלסטיניים. המרדף הסתיים באסון כבוד לאחר שאהוביה סנדק מצא את מותו.
בימים אלו גוברת מחאת פעילי הימין בעקבות מה שהם מכנים "ניסיון של המשטרה לטייח את החקירה". מוקדם יותר השבוע דווח ב'חדשות 12' כי בכוונת המשטרה להגיש בקרוב כתבי אישום נגד ארבעת הנערים שהיו ברכב בו נהרג אהוביה סנדק ז"ל.
על פי הדיווח, אחד הנערים יואשם בסעיף של המתה בקלות דעת. שאר הצעירים יואשמו סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה, לאחר שעל פי החשד השליכו אבנים לעבר רכבים פלסטיניים.
-
"מים לחומרא": פרסומת השקה משעשעת ל'נועם 2' -
"רעש של לעיסת מסטיק היה מוציא את הילד מדעתו" -
שמחה מהולה בעצב: אלמנת הנרצח בפיגוע בבני ברק חבקה בן -
97% הצלחה: הנתונים המפתיעים שפורסמו על הסמינר החרדי -
ב.ד.ה. הגאון רבי שמחה הכהן קוק זצ"ל, רבה של העיר רחובות -
אלפים השתתפו בהלוויה של הבכיר האיראני שחוסל -
ירושלים: ערבי חטף את הדגל מידי חבר המועצה -
הטיול הסתיים בחילוץ מהנחל לבית החולים • תיעוד
-
אין אימון במשטרה ובפוליטיקה!
-
חכם מה הוא אומר
חיים
-
חכמולוג
-
מה שברור זה שאתה טיפש (ל”ת)
-
תגובה מיותרת
-
יש שלו 30 שנות נסיון.
-
-
משטרה חזקה
שוט בתפקיד
-
קול דמי אחיך זועקים מאדמה , דם יהודי הפקר במדינת היהודים !!! (ל”ת)
שי
תגובות