נתניהו: "עבאס לא מכיר בציונות, מה לי ולו"
רה"מ הכחיש בשיחות סגורות שיש שיתוף פעולה עם יו"ר רע"מ מנסור עבאס | "רק לפני חודש הוא הצביע עם לפיד על חוק שהיה אמור למנוע ממני לכהן כראש ממשלה".

בכלי תקשורת שונים מרבים לאחרונה לדווח על התקרבות בין ראש הממשלה לבין הציבור הערבי וטוענים כי בין נתניהו ליו"ר רע"מ קיימים "דילים פוליטיים ושיתופי פעולה". אלא שבשיחות סגורות נשמע נתניהו אחרת לגמרי: "ברור שאנחנו נגד מנסור עבאס, הוא מהתנועה האסלאמית, הוא לא מכיר בציונות, מה לי ולו?!"
לדברי נתניהו, "אנחנו מתחרים על הקולות. הוא מתחרה נגדי. מדברים על שיתוף פעולה בינינו, מה אני אגיד, ממש שיתוף פעולה נפלא. רק לפני חודש הוא הצביע עם יאיר לפיד על חוק שהיה אמור למנוע ממני לכהן כראש ממשלה". כך פורסם הבוקר ב"ישראל היום".
נתניהו מאמין שמדובר בקמפיין מתוכנן שמאחוריו עומדים אנשי גוש "רק לא ביבי", ושנועד להכשיר את קולות הערבים ליום שלאחר הבחירות, אז יוכלו להקים ממשלה בהישענות על קולות הערבים. "הם גוש 'רק לא ביבי' מנסים להכשיר אותם כדי שיוכלו ללכת עם בל"ד. אנחנו לא מכשירים אותם, אני נגדם, זו תעמולה של השמאל. אנחנו בעד המצביעים הערבים אבל לחלוטין נגד המפלגות האנטי־ציוניות".
-
העמותה הודיעה: "מי שיעזור לילדים האלו יוכל לזכות בפרס ענק" -
כך משלמים היום על הנסיעות בתחבורה הציבורית -
הבשורה מתחום התפתחות הילד מכה גלים במגזר החרדי -
"לא על הנייר!": החרדים שנכנסו לדירה חדשה במחיר מצחיק -
המתמיד של ישיבת מיר התארס בגיל 43 -
תושב הלשין על החסידים הרבי הורה להפגין -
נאום יוצא דופן • הרבי על חברי הכנסת: "איבדנו את כל ההישגים" -
ההתבטאות של לפיד שסיבכה את בנט וסער; נתניהו חוגג עליה
-
ענק ביבי
שפירא
-
איזה קנאי!! (ל”ת)
יואל
-
הצחקת אותנו
מרדכי היהודי
תגובות