היולדת חלתה בקורונה - התינוק לא שרד
כואב: יולדת שהובהלה לבית החולים הדסה עין כרם אחרי שעות שלא חשה בתנועת העובר יולדה בניתוח קיסרי | הניתוח המסובך הוכתר בהצלחה, אך התינוק נזקק להחייאה ובשבת האחרונה הוא נפטר

מקרה כואב בהדסה עין כרם: חולת קורונה מאומתת בחודש התשיעי להריונה הגיעה לבית החולים לאחר שלא חשה בתנועות העובר. לאחר הליך לידה מסובך התינוק נפטר.
על פי הדיווח, האישה, לא חשה תנועות עובר במשך 24 שעות, ואף התעכבה מספר שעות לאחר שטילפנה למוקד. מיד כשהגיעה לבית החולים היא חוברה למוניטור. גם רופא נשים שבדק עם אולטרסאונד לא הצליח למצוא תנועות ועל כן הוחלט ליילד אותה בניתוח קיסרי.
הניתוח המסובך תחת מגבלות הקורונה והמיגון המלא הסתיים בהצלחה, אולם מיד לאחריו נזקק התינוק להחייאה שבסיומה הוא אושפז במחלקת טיפול נמרץ עוברים במצב קשה מאוד. בשבת האחרונה הוא נפטר.
בהדסה אמרו כי הם "לומדים לעומק את המקרה המצער שדווח כמובן למשרד הבריאות ומדגישים כי בית החולים ערוך, למרות המגבלות הקשות, לטיפול גם ביולדות חולות קורונה". הם ציינו כי "ליבנו עם היולדת ובעלה. צוות הדסה ממשיך להקיף אותם ולסייע להם בשעה קשה זו".
-
"לא על הנייר!": החרדים שנכנסו לדירה חדשה במחיר מצחיק -
כך משלמים היום על הנסיעות בתחבורה הציבורית -
הכירו את המרכז הרפואי שהתאים עצמו לצרכי הציבור החרדי -
"הדבר שהכי מוציא אותה מדעתה זה לראות אותי נח"… -
המשגיח בדברים נוקבים: "מטפלים ומטפלות מתנהגים בפשיעה" -
האזינו: אלקין חשב שהוא משוחח עם דרעי וחשף סודות -
צפו: ראש העיר וסגנו 'הוברחו' ע"י הקיצוניים -
האימא עשתה את הסגולה וה'צליאק' של הילדה נעלם
-
כ"כ הרבה זמן בלי תנועות עובר .חבל שלא התפנתה למיון קודם (ל”ת)
למה חכתה 24 שעות?
-
אף אחת לא רצה לבי"ח מיד כשלא מרגישים תנועות (ל”ת)
אלי
-
-
חרדי
-
מה??????!!!????? (ל”ת)
-
חשבתי שהאתר לא מפרסם הודעות של לשון הרע והוצאת דיבה (ל”ת)
-
לחרדי..
יעקב
-
תגובות