1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. קינוחים

מתכון לקינוחי כוסות חום לבן ומוס קרמל פרווה

אהובים על כולם ותמיד מומלצים לכל מנה אחרונה, קינוחי כוסות, הנותנים יוקרה וטעם משובח לסעודה מוצלחת | שני מתכונים מעולים לקינוחי כוסות מוס חום לבן עם מיקס פניני קראנץ' שוקולד פרווה ומוס קרמל עם ברס אגוזי לוז | בתוספת מתכון לקישוט שוקולד לוטוס יוקרתי

חני לוין, ו' שבט תשפ"א 19/01/2021 23:11

בשני טעמים קינוחי כוסות חום לבן ומוס קרמל פרווה קינוחי כוסות חום לבן ומוס קרמל פרווה צילום: שרי אייזנבך

מתכון לקינוחי כוסות מוס חום לבן (כ7 כוסות קינוח גדולות)

זמן ההכנה: 20 דקות.

המצרכים לקינוחי כוסות מוס חום לבן:

לשכבה הראשונה:

  • 2 מיכלי קצפת צמחית
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כפית קפה מגורען

לשכבה השניה:

  • 1 מיכל קצפת צמחית
  • 2 כפות אבקת סוכר

לקישוט:

  • מיקס פניני קראנץ' שוקולד פרווה

אופן ההכנה לקינוחי כוסות מוס חום לבן:

לשכבה הראשונה:

  1. המיסו בקערה במיקרוגל קצפת אחת עם השוקולד המריר עד להמסה מלאה ואיחוד.
  2. המיסו את כפית הקפה במים רותחים והוסיפו לקערת הקצפת עם השוקולד שהמסתם, ערבבו היטב והכניסו למקרר למשך מספר דקות עד להתקררות והתייצבות.
  3. הקציפו את תוכן הקערה ביחד עם קצפת צמחית נוספת
  4. זלפו את השכבה הראשונה לכוסות.

לשכבה השניה:

  1. הקציפו מיכל קצפת צמחית עם 2 כפות אבקת סוכר וזלפו על שכבת המוס הראשונה.
  2. קשטו בפניני קראנץ'.

 

מתכון לקינוחי כוסות מוס קרמל (כ7 כוסות קינוח גדולות)

זמן ההכנה: 10 דקות.

המצרכים לקינוחי כוסות מוס קרמל:

  • 2 מיכלי קצפת צמחית
  • 80 גרם (חבילה קטנה) פודינג וניל
  • 3 כפות קרם קרמל / ממרח לוטוס
  • ברס אגוזי לוז לקישוט

אופן ההכנה לקינוחי כוסות מוס קרמל:

  1. בקערה הקציפו את כל החומרים עד לקבלת קצף יציב וזלפו לכוסות קינוח
  2. קשטו בברס אגוזי לוז/ אגוזים אחרים לבחירתכם,

מתכון לקישוט שוקולד לוטוס (אופציונלי)

המצרכים לקישוט שוקולד לוטוס:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות ממרח לוטוס

אופן ההכנה לקישוט שוקולד לוטוס:

  1. המיסו כ100 גרם שוקולד מריר בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד שנמס
  2. זלפו לתבנית סיליקון באמצעות שקית זילוף עם חור קטן מאוד, יש לשים לב שהשוקולד מגיע לכל הדפנות
  3. המיסו מספר שניות את ממרח הלוטוס וזלפו במרכז חורי התבנית, הכניסו להקפאה של 10 דקות
  4. המיסו כ100 גרם שוקולד מריר במהירות (לפני שהשוקולד יקפא) וזלפו לכיסוי השקעים, דופקים על השולחן מספר פעמים לכיסוי מושלם.
  5. הכניסו להקפאה עד להתקשות מלאה. הוציאו וחלצו מהתבנית.

המתכונים מאת: שרי אייזנבך

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.


עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;