1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים לארוחת צהריים

דלישס: עוף על מצע פתיתים ברוטב סילאן ובצלים

מתכון נהדר לאירוח או סתם לארוחת צהריים דשנה ומלאה בטעמים מעולים ועשירים

בחדרי חרדים בשיתוף אסם, י"ג שבט תשפ"א 26/01/2021 15:59
תגיות:

טעם גן-עדן תבשיל עוף תבשיל עוף צילום: יח"צ

8 חלקי עוף (ירכיים/שוקיים)

10 כפות רוטב לעוף בתנור אסם בישולים

500 גרם פתיתים בורגול אסם

2.5 כוסות מים רותחים

לקישוט:

פטרוזיליה

מחממים תנור לחום 200 מעלות

בקערה מערבבים את המים הרותחים והרוטב ומכניסים את חלקי העוף, מערבבים היטב ומניחים בצד לספיגת טעמים

שופכים לתוך תבנית את הפתיתים ומניחים מעל את חלקי העוף.

מכסים את התבנית בנייר אפייה ואלומיניום

ומכניסים לתנור למשך כ-60 דקות

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;