דלישס: עוף על מצע פתיתים ברוטב סילאן ובצלים
מתכון נהדר לאירוח או סתם לארוחת צהריים דשנה ומלאה בטעמים מעולים ועשירים

8 חלקי עוף (ירכיים/שוקיים)
10 כפות רוטב לעוף בתנור אסם בישולים
500 גרם פתיתים בורגול אסם
2.5 כוסות מים רותחים
לקישוט:
פטרוזיליה
מחממים תנור לחום 200 מעלות
בקערה מערבבים את המים הרותחים והרוטב ומכניסים את חלקי העוף, מערבבים היטב ומניחים בצד לספיגת טעמים
שופכים לתוך תבנית את הפתיתים ומניחים מעל את חלקי העוף.
מכסים את התבנית בנייר אפייה ואלומיניום
ומכניסים לתנור למשך כ-60 דקות
-
כך משלמים היום על הנסיעות בתחבורה הציבורית -
העמותה הודיעה: "מי שיעזור לילדים האלו יוכל לזכות בפרס ענק" -
"הדבר שהכי מוציא אותה מדעתה זה לראות אותי נח"… -
הכירו את המרכז הרפואי שהתאים עצמו לצרכי הציבור החרדי -
המתמיד של ישיבת מיר התארס בגיל 43 -
תושב הלשין על החסידים הרבי הורה להפגין -
נאום יוצא דופן • הרבי על חברי הכנסת: "איבדנו את כל ההישגים" -
ההתבטאות של לפיד שסיבכה את בנט וסער; נתניהו חוגג עליה
תגובות