1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. דגים

מתכון לדג סלמון בחרדל וסילאן

דג סלמון במתכון מושלם ובתיבול יוצא דופן: לא תפסיקו להתענג על כל ביס, שילוב החרדל עם הסילאן, השמן הזית והתבלינים יוצרים יחדיו רוטב טעים במיוחד

חני לוין, ט' שבט תשפ"א 22/01/2021 12:36

להתענג על כל ביס דג סלמון בחרדל וסילאן דג סלמון בחרדל וסילאן צילום: נועם זיגדון

מתכון לדג סלמון בחרדל וסילאן

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 15 דקות.

המצרכים לדג סלמון בחרדל וסילאן:

  • 5-6 נתחים של פילה סלמון
  • 2 כפות חרדל גרגירים דיז'ון
  • 3 כפות סילאן
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה לדג סלמון בחרדל וסילאן:

  1. השרו את הדג במים וחומץ למשך 20 דקות
  2. שטפו סחטו וסננו אותו בעדינות, הניחו על נייר סופג להתייבשות וסדרו בתבנית.
  3. בקערה, ערבבו את כל המצרכים עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. הברישו את הדג היטב מכל הכיוונים
  5. והכניסו לתנור שחומם מראש על-200° למשך 15 דקות

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: נועם זיגדון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.


עוד בנושא:





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;