מתכון לחזה עוף פיקנטי בטעם של על האש
ארוחת צהריים פיקנטית שכולם אוהבים, במהירות וללא בלאגן | מתכון לשניצלים ברוטב פיקנטי הנצלים על מחבת פסים ומוגשים בבאגט על מצע חסה, ירקות ורטבים שונים

מתכון לחזה עוף פיקנטי בטעם של על האש
זמן ההכנה: 25 דקות.
המצרכים חזה עוף פיקנטי בטעם של על האש:
- חזה עוף פרוס לשניצלים
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- פפריקה מעושנת
- צ'ילי גרוס
- שום גבישי
- תבלין על האש
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה חזה עוף פיקנטי בטעם של על האש:
- בקערה הכניסו את כל התבלינים עם השמן וערבבו היטב (ניתן להוסיף כל תבלין אהוב)
- הוסיפו את חזה העוף הפרוס וערבבו היטב עם התערובת כך שכל השניצלים יקבלו תיבול.
- הניחו בצד במשך 10 דקות לספיגת טעמים.
- חממו מחבת פסים עם מעט שמן וטגנו את השניצלים משני הכיוונים עד להשחמה יפה.
- הגישו בתוך באגט עם מיונז, קטשופ ורוטב ברביקיו. בתוספת של טבעות בצל, עגבנייה, מלפפון חמוץ פרוסים דק וחסה. ניתן לטגן גם בצל ולהוסיף.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: ורד כהן
-
אברך כולל? יש לך הזדמנות להיות רב עיר -
מדהים: כך יוצרים את חלות המפתח הכי מושלמות שראיתם • צפו -
מתחם הקניות הגדול ביותר במגזר החרדי לקראת סיום שלב א'! -
מסתמן: זה הפתרון לעסקים קטנים אחרי הקורונה -
תלמיד חכם הגיע בחלום לגיסו עם מסר נורא -
סיפור מדהים: הירושה שחולקה אחרי 39 שנים מפטירת הרבי -
התפללו • הוכנס לניתוח: איש ההצלה נפצע בתאונה -
בן 82: הנוכל היהודי המפורסם בעולם שעקץ במיליארדים מת בכלא
תגובות