1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים לארוחת צהריים
  4. מתכונים בשריים

מתכון לחזה עוף פיקנטי בטעם של על האש

ארוחת צהריים פיקנטית שכולם אוהבים, במהירות וללא בלאגן | מתכון לשניצלים ברוטב פיקנטי הנצלים על מחבת פסים ומוגשים בבאגט על מצע חסה, ירקות ורטבים שונים

חני לוין, כ"ד אדר תשפ"א 08/03/2021 12:40

בתאבון חזה עוף פיקנטי בטעם של על האש חזה עוף פיקנטי בטעם של על האש צילום: ורד כהן

מתכון לחזה עוף פיקנטי בטעם של על האש

זמן ההכנה: 25 דקות.

המצרכים חזה עוף פיקנטי בטעם של על האש:

  • חזה עוף פרוס לשניצלים
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • פפריקה מעושנת
  • צ'ילי גרוס
  • שום גבישי
  • תבלין על האש
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה חזה עוף פיקנטי בטעם של על האש:

  1. בקערה הכניסו את כל התבלינים עם השמן וערבבו היטב (ניתן להוסיף כל תבלין אהוב)
  2. הוסיפו את חזה העוף הפרוס וערבבו היטב עם התערובת כך שכל השניצלים יקבלו תיבול.
  3. הניחו בצד במשך 10 דקות לספיגת טעמים.
  4. חממו מחבת פסים עם מעט שמן וטגנו את השניצלים משני הכיוונים עד להשחמה יפה.
  5. הגישו בתוך באגט עם מיונז, קטשופ ורוטב ברביקיו. בתוספת של טבעות בצל, עגבנייה, מלפפון חמוץ פרוסים דק וחסה. ניתן לטגן גם בצל ולהוסיף.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: ורד כהן

 

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;