י"ג כסלו התשפ"ה
14.12.2024
גם בריא גם טעים

מתכון לאצבעות דג בקלה מטוגנות

ארוחת פרווה ומוצלחת שכל ילד ייהנה ממנה: מתכון לאצבעות דג בקלה הטבולות בביצה טרופה ובקמח, מתובלות בתיבול עדין ובשילוב של ירק קצוץ, יוצרים יחד ציפוי מושלם וטעים במיוחד שפשוט לא תפסיקו לנשנש

מתכון לאצבעות דג בקלה מטוגנות
אצבעות דג בקלה מטוגנות צילום: נועם זיגדון

מתכון לאצבעות דג בקלה מטוגנות

זמן ההכנה: 25 דקות.

המצרכים לאצבעות דג בקלה מטוגנות:

  • 1 ק"ג דג בקלה (פילה מרלוזה)
  • 5--6 ביצים
  • 4 שיני שום כתוש
  • פטרוזיליה קצוצה או יבשה
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • 2 כוסות קמח
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה לאצבעות דג בקלה מטוגנות:

  1. השרו את הדג במים וחומץ, הוציאו, סחטו מנוזלים וחיתכו לרצועות.
  2. שברו את הביצים בקערה עמוקה, הוסיפו את השום הכתוש וערבבו.
  3. בקערה נוספת נפו את הקמח תבלו והוסיפו את הפטרוזיליה
  4. הטבילו את הדג בקמח ואחר כך בביצה וטגנו בשמן עמוק משני צדדים, עד להזהבה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון דג

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}