מתכון לסלט חצילים בטעם כבד
פרוסות החצילים, הבצל המטוגן והביצים משתלבים יחד בהרמוניה נפלאה לסלסה טבעית, עשירה וחגיגית, למריחה על חלת השבת הרכה לצג דגים וסלטים נוספים, יוצרים שולחן שבת יוקרתי

מתכון לסלט חצילים בטעם כבד
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לסלט חצילים בטעם כבד:
- 2 חצילים בנונים פרוסים
- קמח
- ביצה
- שמן לטיגון
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 5 ביצים קשות
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כפית כמון
אופן ההכנה לסלט חצילים בטעם כבד:
- מטבילים את פרוסות החצילים בקמח וביצה עם מעט מלח ומטגנים בשמן עד להזהבה.
- מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד להשחמה
- מכניסים את פרוסות החצילים המטוגנות, הבצל המטוגן והביצים הקשות למעבד מזון, ומתבלים במלח, פלפל שחור וכפית כמון, טוחנים היטב עד למרקם חלק.
- מעבירים לקופסת אכסון ושומרים בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: נועם זיגדון
-
מתחם הקניות הגדול ביותר במגזר החרדי לקראת סיום שלב א'! -
אברך כולל? יש לך הזדמנות להיות רב עיר -
החלה ההרשמה ללימודי תקשורת ומדיה מעשית למגזר החרדי -
ריטלין, כן או לא? הכל על הפרעות קשב וריכוז -
למי קרץ גדעון סער ברגעי המפלה בכנסת. צפו -
מדוע עמית סגל נעדר מהמהדורה המרכזית? -
פגעו ביולדת בבית החלמה ו-9 שנים לא זכו לילדים -
שידוך: אלמנת ראשי הישיבות התארסה עם הרב מקרית ספר
תגובות