י"ב ניסן התשפ"ד
20.04.2024
גיוון ב'על האש'

מתכון לשיפודי אנטריקוט במרינדה אסייתית

איך תגוונו עם העל האש השנה? בפשטות, מכינים מראש מרינדה, טובלים בה את בשר האנטריקוט וצולים שדרוג קטן והטעם מדהים!

מתכון לשיפודי אנטריקוט במרינדה אסייתית
שיפודי אנטריקוט צילום: יח"צ



מתכון לשיפודי אנטריקוט במרינדה אסייתית

זמן הכנה: 80 דקות 

רשימת מצרכים:

1 קילו אנטריקוט טרי חתוך לקוביות

1/4 כוס רוטב סויה

1 כפית ג’ינג’ר  כתוש

3 כפות סילאן או 2 כפות תמרינדי

1 כפית צ’ילי גרוס

1 כף זרעי כוסברה כתושים

1/2 פחית קרם קוקוס

2 כפות חמאת בוטנים

1 כפית שטוחה מלח

3 שיני שום  כתושות

2 כפות שמן שומשום

תרסיס שמן להכנת טבעות הבצל

בצל שאלוט לשיפודים

להגשה: טבעות בצל רמי לוי

מיונז מעורבב עם צ’ילי גרוס ובצל ירוק קצוץ מעל

אופן ההכנה:

1.בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה יחד

2.מניחים את קוביות האנטריקוט בקערה ומשרים אותם כשעה לפחות .

3.משפדים את שיפודי האנטריקוט וביניהן בצלי שאלוט

4.צולים על מנגל \ על פלאנצ'ה משני הצדדים עד להשחמה

5.מניחים את טבעות הבצל על תבנית אפייה מרססים תרסיס שמן ואופים בחום של 200 מעלות כ- 20-25 דקות .

6.מגישים צלחת עם שיפודים , טבעות בצל ומטבל מיונז

לרכישת מוצרי המתכון>>>

רמי לוי אנטריקוט שיפודים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד