ט' אדר ב' התשפ"ד
19.03.2024
טעימה במיוחד

מתכון חדש לשקשוקה עם חצילים ופלפלים • צפו

ארוחת ערב עם שקשוקה במתכון קצת שונה ומיוחד יותר, קוביות החציל המטוגנות יחד עם קוביות הגמבות הצבעוניות ובשילוב העגבניות המרוסקות, התבלינים והביצים השלמות יוצרים שקשוקה נהדרת ומוצלחת

מתכון חדש לשקשוקה עם חצילים ופלפלים • צפו
שקשוקה עם חצילים וגמבות צילום: מתוך הסרטון

אופן הכנת השקשוקה. קרדיט: ורד כהן. מוזיקה: bensound

מתכון חדש לשקשוקה עם חצילים ופלפלים

זמן ההכנה: 15 דקות.

המצרכים לשקשוקה עם חצילים ופלפלים:

  • 1 חציל קלוף וחתוך לקוביות
  • 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • שום קצוץ
  • מלח
  • פפריקה פלפל שחור
  • כמון
  • אבקת מרק עוף
  • 1 קופסת עגבניות מרוסקות
  • 1 כוס מים רותחים
  • ביצים לפי כמות הסועדים

אופן ההכנה לשקשוקה עם חצילים ופלפלים:

  1. חממו סיר רחב עם שמן וטגנו את קוביות החציל עד להשחמה, הוסיפו את קוביות הגמבות, הפלפל החריף והשום הקצוץ וערבבו היטב.
  2. הוסיפו את התבלינים והעגבניות המרוסקות וערבבו, בשלו במשך 2 דקות והוסיפו את המים הרותחים, ערבבו שוב וכסו את הסיר, בשלו כ 3 דקות נוספות.
  3. הוסיפו את הביצים השלמות וכסו את הסיר, בשלו כ2 דקות נוספות וכבו את האש.
  4. העבירו כל ביצה עם שקשוקה לצלחת הגשה והגישו לצד לחם טרי.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: ורד כהן.

מתכון שקשוקה חצילים פלפלים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.writer }} | {{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.writer }} | {{ reply.date_parsed }}
טען עוד