טעימה במיוחד
מתכון חדש לשקשוקה עם חצילים ופלפלים • צפו
ארוחת ערב עם שקשוקה במתכון קצת שונה ומיוחד יותר, קוביות החציל המטוגנות יחד עם קוביות הגמבות הצבעוניות ובשילוב העגבניות המרוסקות, התבלינים והביצים השלמות יוצרים שקשוקה נהדרת ומוצלחת
שקשוקה עם חצילים וגמבות צילום: מתוך הסרטון
אופן הכנת השקשוקה. קרדיט: ורד כהן. מוזיקה: bensound
מתכון חדש לשקשוקה עם חצילים ופלפלים
זמן ההכנה: 15 דקות.
המצרכים לשקשוקה עם חצילים ופלפלים:
- 1 חציל קלוף וחתוך לקוביות
- 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
- 1 פלפל חריף קצוץ
- שום קצוץ
- מלח
- פפריקה פלפל שחור
- כמון
- אבקת מרק עוף
- 1 קופסת עגבניות מרוסקות
- 1 כוס מים רותחים
- ביצים לפי כמות הסועדים
אופן ההכנה לשקשוקה עם חצילים ופלפלים:
- חממו סיר רחב עם שמן וטגנו את קוביות החציל עד להשחמה, הוסיפו את קוביות הגמבות, הפלפל החריף והשום הקצוץ וערבבו היטב.
- הוסיפו את התבלינים והעגבניות המרוסקות וערבבו, בשלו במשך 2 דקות והוסיפו את המים הרותחים, ערבבו שוב וכסו את הסיר, בשלו כ 3 דקות נוספות.
- הוסיפו את הביצים השלמות וכסו את הסיר, בשלו כ2 דקות נוספות וכבו את האש.
- העבירו כל ביצה עם שקשוקה לצלחת הגשה והגישו לצד לחם טרי.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: ורד כהן.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.writer }} |
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.writer }} |
{{ reply.date_parsed }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות