י"ב ניסן התשפ"ד
20.04.2024
המנה של השנה

מתכון לצלעות טלה וירקות שורש במרינדה

זה המתכון שחיכיתם לו כל השנה! חוגגים ראש השנה עם צלעות טלה וירקות שורש במרינדה בשר טרי ועסיסי, ירקות אפויים ורוטב מתקתק והריח...? חגיגה!

מתכון לצלעות טלה וירקות שורש במרינדה
צלעות טלה צילום: יח"צ

מאת השף רותם בן מויאל

מה צריך כדי להכין?

  • 8 צלעות טלה פרוסות
  • 2 בטטות ארוכות פרוסות לאורכן
  • חבילה גזרים צבעוניים שטופים
  • 2 בצלים חצויים
  • 3 ראשי שום פרוסים לרוחבם

למרינדה:

  • חצי כוס שמן זית
  • רבע כוס מייפל
  • 3 כפות עלי טימין ללא הגבעול
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית מלח גס
  • כפית צ'ילי גרוס
  • 3 כפות דבש

אופן ההכנה:

  • מערבבים את מרכיבי המרינדה
  • מצפים את הצלעות והירקות ומניחים בתבנית שטוחה
  • אופים בחום של 180 כ- 40 דקות, או עד דרגת ההשחמה שאוהבים

לעוד מתכונים לחג במחירי רמי לוי לחצו >> 

מתכון לבשר טלה צלעות רמי לוי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד