1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים לארוחת צהריים

מתכון לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות חריף בשילוב של קוביות תפוחי אדמה, תבשיל הנקרא שרבה ומגיע מהמטבח הטריפוליטאי, טעים ומוצלח ומתאים במיוחד לארוחת צהריים טובה

נועם זיגדון, י"ח כסלו תשפ"ב 22/11/2021 12:32

מהמטבח הטריפולטאי שרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א שרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א צילום: נועם זיגדון

מתכון לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א / נועם זגדון

המצרכים לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א:

  • 1 חבילת פסטה 500 גרם
  • 2- תפוחי אדמה חתוכים ל-8
  • 1-2 פלפל ירוק חריף חתוך
  • 3 כפות גדושות רסק
  • 1 בצל קצוץ
  • 5 שיני שום קצוצות
  • ¼ צרור כוסברה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כף אבקת מרק
  • ½ כף מלח
  • ¼ כוס שמן
  • 8 עד 10 כוסות מים

אופן ההכנה לשרבה: פסטה ברוטב חריף עם תפו''א:

  1. מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות
  2. מוסיפים את הפלפל והשום ומטגנים כדקה
  3. מוסיפים את הפפריקה, מחממים מעט ומוסיפים מיד כוס מים, מערבבים ומוסיפים את הרסק
  4. מבשלים כ- 5 דקות ומוסיפים ליטר וחצי מים ומביאים לרתיחה
  5. מוסיפים את תפוחי האדמה והכוסברה הקצוצה ומבשלים כרבע שעה עד להתרככות
  6. מתבלים בפלפל שחור, מלח ואבקת מרק ומביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הפסטה, מבשלים על אש נמוכה במשך כ-20 דקות

הערה: יש להוסיף מים במידת הצורך

בהצלחה רבה ובתאבון

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. בריאות  

    רק

;