מתכון למרק חאמוד: מרק חמצמץ עם נענע, שום וכרפס
מתכון מעניין למרק המגיע מהמטבח הסורי ומורכב מנענע, שום וכרפס, טעמו חמצמץ והוא מתאים להגשה על אורז לבן או כל מה שאוהבים

מתכון למרק חאמוד: מרק חמצמץ עם נענע, שום וכרפס / נועם זיגדון
המצרכים למרק חאמוד: מרק חמצמץ עם נענע, שום וכרפס:
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 כרפס גדול קצוץ דק
- 1-2 חבילות נענע קצוצה דק
- 1.5 ראש שום כתוש
- 2 תפוחי אדמה חתוך לקוביות
- 3 כפות רסק
- 1 לימון שלם סחוט
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית כורכום
- ½ כף מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה למרק חאמוד: מרק חמצמץ עם נענע, שום וכרפס:
- מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות
- מוסיפים את הרסק והשום ומטגנים 2-3 דקות נוספות
- מוסיפים את הירק ומבשלים עוד כשתי דקות
- מוסיפים ליטר עד ליטר וחצי מים ומביאים לרתיחה
- מתבלים בפלפל שחור, מלח וכורכום ומוסיפים מיץ לימון, מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מבשלים על אש נמוכה במשך 30-40 דקות
- מומלץ לאכול עם אורז לבן
בהצלחה רבה ובתאבון
-
97% הצלחה: הנתונים המפתיעים שפורסמו על הסמינר החרדי -
שמחה מהולה בעצב: אלמנת הנרצח בפיגוע בבני ברק חבקה בן -
"נמחקו לי חובות של למעלה מ-3 מיליון ש"ח" -
דיווח מפתיע: גוגל ואמזון תרות אחר סטרטאפ חרדי -
טרגדיה בקהילה: בן 8 נפטר לאחר המחלה -
בליל שבת: הגר"א זילברמן מונה לרב "החורבה" -
הגר"מ מאזוז במתקפה חריפה: "אלה גרועים מנאצים" -
הצלצול של הערבי היה "ר' ישעיה בן ר' משה"
-
מרק חאמוד
אבי
תגובות